Evalutieles

Heb je je rijopleiding achter de rug en wil je het praktijkexamen afleggen? Onze professionele lesgevers begeleiden wekelijks leerlingen tijdens het praktijkexamen en hebben een uniek zicht op de vereisten die nodig zijn om te slagen. Maak gebruik van hun ervaring en laat in een evaluatieles je slaagkansen beoordelen. Veel succes!

Tarieven*

Evaluatieles motorfiets
€161
 
Evaluatieles auto
€131
 

*inschrijving niet inbegrepen

Parkeren

Parkeren, helemaal niet moeilijk

ParkerenLeg je binnenkort je praktisch rijexamen af en lukt het je niet om je wagen behoorlijk te parkeren? Heb je al jaren je autorijbewijs maar ben je nog steeds bang om naar de stad te gaan omdat anderen ongeduldig worden als ze jou zien parkeren?
Onze professionele lesgevers leren je de juiste technieken om eender welke wagen vlot en veilig in een parkeerplaats te rijden.

Tarieven*

Auto €131
   

* inschrijving niet inbegrepen

Ecodriving

Ecodriving

In 2008 heeft de Rijschool Sanderus het ‘Charter Ecodriving' van de ‘Bond Beter Leefmilieu' mee ondertekend. Inmiddels zijn al onze lesgevers geschoold in het aanleren van een economische, milieuvriendelijke en verkeersveilige rijstijl. Dit zowel als geïntegreerd onderdeel van de rijopleiding of als in een specifieke training. Ben je als bedrijfsleider of coach op zoek naar een nuttige opleiding voor je medewerkers of ben je zelf geïnteresseerd om efficiënter gebruik te maken van de allernieuwste voertuigtechnieken? De ecodriving-training van de Rijschool Sanderus is een echte aanrader!

Tarieven*

Auto €131
   

* inschrijving niet inbegrepen

Motorfietsbeheersing

Motorfietsbeheersing

Heb je problemen met bochten, remmen of traag rijden op je motorfiets? Onze gespecialiseerde lesgevers leggen je haarfijn de juiste techniek uit. Daarna geven ze je onder begeleiding ruim de gelegenheid deze in te oefenen op onze speciaal uitgeruste oefenterreinen. Een aanrader, ook voor doorwinterde motorrijders!

Tarieven*

Categorie AM/A1
Categorie A2/A
€114
€162
   

* inschrijving niet inbegrepen

Opnieuw de weg op

Heb je al een rijbewijs voor de auto of de motorfiets, maar weinig of geen ervaring? Rijschool Sanderus biedt jou een oplossing op maat. In een proefles beoordelen we je specifieke behoeften en stellen we je een gepast vervolg voor. Jong en oud, bij Rijschool Sanderus helpen we iedereen terug opnieuw het verkeer in!

Tarieven*

Motorfiets
Proefles (2 uur)
Vervolgles (2 uur)

€162
€162
Auto
Proefles (2 uur)
Vervolgles (2 uur)

€131
€131

* inschrijving niet inbegrepen

Preventief rijden

Ben je op zoek naar een training die je verkeersinzicht in de wagen of op de motorfiets verhoogt? Ben je betrokken geraakt in een ongeval en wil je weten hoe je dit in de toekomst kan vermijden? Onze professionele lesgevers leren je uiteenlopende verkeerssituaties beter in te schatten en tijdig en gepast te reageren op allerlei mogelijke risico's in het verkeer van vandaag. Zo word je niet alleen een veiligere bestuurder, maar je wint ook tijd en komt ontspannen aan op je bestemming.

Tarieven*

Motorfiets €162
Auto €131

* inschrijving niet inbegrepen