OP NAAR JE RIJBEWIJS B

Theorie

Pro 20

Maak stapsgewijs kennis met het verkeersreglement. Beter dan een louter theoretische benadering besteedt je lesgever uitgebreid aandacht aan een sociaal rijgedrag en een bewust ecomisch en milieuvriendelijk omgaan met je voertuig. Je leert gevaarlijke situaties te herkennen en je rijgedrag steeds aan de wisselende omstandigheden van het hedendaagse verkeer aan te passen. Start zo met grote voorsprong je praktijklessen. Je krijgt een doorgedreven rijopleiding van je professionele rij-instructeur waarbij aandacht wordt besteed aan alle taken en vaardigheden van het autorijden zoals rijden in druk stadsverkeer, autosnelwegen en preventief autorijden. Ook ecodriving en het inoefenen van de manoeuvres komen uitgebreid aan bod. Ben je voldoende rijvaardig en 18 jaar? Dan mag je na deze 20 uur rijles alleen, zonder begeleider, de weg op.

Rijbewijs B halen Pro 20

Basic 12

Light 6

Naast de basistechnieken maak je kennis met de meer complexe taken en vaardigheden van het autorijden, zoals rijden in stadsverkeer en manoeuvres. Daarna kies je voor aanvullende lessen tot Pro 20 of oefen je verder met je begeleider. Je professionele rij-instructeur brengt je in 3 lessen de basistechnieken van het autorijden bij. Daarna kies je voor aanvullende lessen tot Basic 12 of Pro 20, of oefen je verder met je begeleider.

 

Tarieven

Rijbewijs B

Rijbewijs B+E

Basis
Inschrijving €30,00
Per lesuur €65,50
Per lesuur (automaat) €75,50


Pakketten*
12 uur theorie €110,00
Light 6 €393,00
Light 6 (automaat) €453,00
Basic 12 €786,00
Basic 12 (automaat) €906,00
Pro 20 €1310,00
Pro 20 (automaat) €1510,00

 
Basis
Inschrijving €30,00
Per lesuur €89,50


Pakketten*
8 uur praktijk + volledig examen

€925,00

 


 

*inschrijving niet inbegrepen

Je rijskills verbeteren?

Evaluatieles

Heb je je rijopleiding achter de rug en wil je het praktijkexamen afleggen? Onze professionele lesgevers begeleiden wekelijks leerlingen tijdens het praktijkexamen en hebben een uniek zicht op de vereisten die nodig zijn om te slagen.
Lees verder »

Preventief rijden

Ben je op zoek naar een training die je verkeersinzicht in de wagen of op de motorfiets verhoogd? Ben je betrokken geraakt in een ongeval en wil je weten hoe je dit in de toekomst kan vermijden?
Lees verder »

Parkeren

Leg je binnenkort je praktische rijexamen af en lukt het je niet om je wagen behoorlijk te parkeren? Heb je al jaren je autorijbewijs maar ben je nog steeds bang om naar de stad te gaan omdat anderen ongeduldig worden als ze jou zien parkeren?
Lees verder »

KMO-portefeuille

KMO-opleindsportefeuille

De Rijscholen Sanderus zijn door de Vlaamse Overheid officieel als opleidingsverstrekker erkend.

Ben je werkgever of zelfstandige met een vestiging in Vlaanderen en wens je één of meerdere van je werknemers of jezelf een rijbewijs te laten behalen, dan kan je een subsidie aanvragen bij de Vlaamse Regering in het kader van het systeem van de KMO-portefeuille.

Let op! Het gebruik van overheidssteun is onderworpen aan een aantal voorwaarden die strikt moeten worden nageleefd. Zoniet vervalt het voordeel. Zo moet ondermeer de aanvraag tot subsidie via de KMO portefeuille tijdig ingediend worden.